Hvordan være en mystiker

Å være en mystiker er en livslang læringsprosess og dyp ettertanke som du ikke har råd til å behandle som et spill. Å identifisere den åndelige praksis eller tradisjon som snakker til deg og begynner å svare på spørsmålene du er interessert i, er trinn en. Men så starter det virkelige arbeidet ditt.

Tenker mystisk

Tenker mystisk
Kjenn tilstedeværelsen av en veiledende hånd. Enten du tenker på deg selv som et dypt åndelig menneske eller ikke, en mystiker er en som søker å finne orden i kaoset og samle bevis på den ordenen. Hvis du er den typen person som ser alle rare tilfeldigheter, enhver elegant metafor eller hver vakre regnbue som et tegn på noe større, kan du begynne å føle tilstedeværelsen av en guiding som du stoler på. [1]
 • Religiøse mystikere setter sin lit til en høyere makt, et kraftig vesen som skaper og kontrollerer verden og menneskene i den. Noen ganger, som i tilfelle av Zen-buddhismen, vil også religiøse mystikere sette sin lit til en praksis, at askese og meditasjon er den sanneste måten å forstå verden på.
 • Mystikker er ikke alltid religiøse, selv om de ofte er det. Skrivingen av kvantefysikere og jungianske psykologer grenser ofte til det mystiske, jo dypere det blir. Uansett hvilket system, vesen eller praksis du har funnet for å stole på din tillit, plasser det der.
Tenker mystisk
Se etter sammenkoblingen av tingene rundt deg. Forsøk å finne orden og balanse i verden, i stedet for å fremheve forskjeller og ulikheter. Se etter ting du har til felles med fiendene dine. [2]
 • Uavhengig av din åndelige eller religiøse tilbøyeligheter, er det godt å lese og studere en lang rekke mystiske skrifter, på tvers av fagdisipliner og dogmer. Den kristne skribenten Thomas Merton brukte betydelig tid på å studere zen-buddhismen,
Tenker mystisk
Legg vekt på opplevelsen . Hva er en mystiker? Hva skiller en kristen mystiker fra en vanlig kristen, eller en buddhistisk mystiker fra en vanlig buddhist? På tvers av praksis, disipliner og kulturer har mystikere en ting til felles: en dyp personlig og åndelig tilknytning til deres trossystem. For den mystiske er en personlig opplevelse av åndelighet alltid kraftigere og viktigere enn boklæring eller hørselsangivelse. Bare å dra til kirken er ikke nok for mystikeren.
 • Unngå den prangende materialistiske fangsten av noen religioner. Du trenger ikke en kostbar steinhage, koi-dam og meditasjonspute for å være en buddhistisk mystiker. Du trenger ikke et krusifiks fra 1200-tallet for å være kristen.
Tenker mystisk
Vær tilstede . Mystikere må sentrere seg og være til stede til enhver tid. En mystiker blir ikke distrahert av elektroniske enheter, påkjenninger eller kompliserte tidsplaner for dagen. I stedet skal mystikeren være fokusert fullstendig på å gjøre en ting og bare én ting. Når du spiser lunsj, bare spis lunsj. Fokuser helt på å gi næring til kroppen din, senke farten, nyte det du spiser. Når du leser avisen, er det bare å fokusere på å lære, lese ordene og forstå konseptene. Legg deg fullstendig inn i hver oppgave.
 • Dette kan være overraskende vanskelig, og det vil ikke skje med en gang. Surrende tekstvarsler og konstant støy fra det 21. århundre kan gjøre det vanskelig å bremse og fokusere. Forsøk å forenkle livet ditt så mye som mulig. Begynn i det små. Legg telefonen bort, bortsett fra når du aktivt trenger den for å ringe eller sende en melding.
Tenker mystisk
Spørsmål om alt. Mystikere vil ha personlige forbindelser til den åndelige verden og jeget, ikke høresay. Mottatt visdom og platitude er laget for å bli stilt spørsmål ved av mystikere. Hvis du vil utvikle dine mystiske forbindelser til verden, både sett og usett, kan du begynne å stille de store spørsmålene. [3] Uansett hvilke religiøse eller spirituelle tilbøyeligheter du har, så lær deg å ta de store spørsmålene:
 • Hvorfor er vi her?
 • Hva betyr det å leve et godt liv?
 • Hvem er jeg?
 • Hva skjer når vi dør? Hva betyr døden for meg?
Tenker mystisk
Stol på din intuisjon. Ikke bare er det viktig å stille de store spørsmålene, men å stole på at instinktene dine vil føre deg til svarene du søker. Stol på deg selv. Utvikle din intuisjon og din selvtillit. Fjern tvilen og stol på at du vil ha troen på å oppdage hva du leter etter. [4]

Bygge et mystisk fundament

Bygge et mystisk fundament
Les mystikkens skrifter i tradisjonen din. Å studere mystiske skrifter og Tomes er en essensiell måte å lære om livene til mystikere. Hver tradisjon vil ha et bredt utvalg av forskjellige mystikker og forskjellige dogmer, og det er viktig å få en viss følelse av omfanget av forskjellige skrifter. Alt begynner å virke sammenkoblet og blir mer likt enn annerledes:
 • Thomas Mertons No Man is an Island
 • St. Augustines bekjennelser av St. Augustine
 • The Cloud of Unknowing, skrevet anonymt
 • Julian of Norwich's Revelation of Divine Love
 • DT Suzuki er en introduksjon til Zen-buddhismen
 • Nasruddin-historiene fra den sufiske tradisjonen
Bygge et mystisk fundament
Identifiser de sentrale leietakerne for din praksis. Mystisk praksis er en kombinasjon av selvpålagt meditasjon og ettertanke og de spesifikke retningslinjene for din religion eller annen praksis. Hvert religiøse liv vil være forskjellig, fordi hver religiøs person er forskjellig. Å bestemme hva som er viktigst for deg og din praksis, er en beslutning som bare én person kan ta. Du. [5]
 • For noen mystiske kristne er det å leve livet så nær Kristus levde det viktigste aspektet ved å praktisere. For andre er det å spre evangeliet viktig. Begge måter å tenke på kan føre til mystikk og dypt verdsettelse av den åndelige verden.
Bygge et mystisk fundament
Gjør din åndelige praksis til din viktigste prioritet. Mystikker er ikke på deltid. Uansett hvilken dyp tilknytning du har til religion og de store spørsmålene, må den være din største prioritering i livet. Ikke jobben din, familien eller hobbyene dine. Din forbindelse med kosmos må være ditt største engasjement.
 • For mange mennesker er det å være mystiker et helt enslig liv. De fleste mystikere er kloster av en grunn. Hvis du vil være en mystiker, er det vanskelig å gå ut på lørdag kveld og ha det gøy. Har du utfordringen å forplikte deg?
Bygge et mystisk fundament
Omfavn mysterium. En del av Zen-meditasjon dreier seg om å gi slipp på disse store bekymringene og omfavne tomrommet. For mystikeren skal dette tomrommet være din stue. Å stole på instinktene dine og dykke ned i de største spørsmålene har en tendens til å føre til enda flere spørsmål enn svar. Det kan enten være frustrerende eller befriende å innse at du kanskje aldri vet hva som vil skje etter at du dør, eller om du virkelig har "rett" med tolkningen av verden.

Gå dypere

Gå dypere
Utvikle et dypt trossystem med bønn og ettertanke . Uansett religion eller livssynssystem som du innretter deg med, eller selv om du ikke samkjører deg med noen organisert religion i det hele tatt, må du skille ut tid i timeplanen din for dyp ettertanke og meditativ trening. Be, meditere og tenke kontinuerlig.
 • For å begynne å be, fokuser mindre på å stille spesifikke ja-nei-typer spørsmål og mer på å fokusere på følelse. Hvordan føles det å komme i kontakt med den høyere kraften du tror i? Hvordan påvirker det å snakke med din gud din sjel?
 • For noen monastikker må tiden deles jevnt mellom å lese de store tekstene, meditere og oppleve verden. Som tommelfingerregel må du ikke bruke mer tid på å be enn du bruker på å studere de religiøse tekstene du studerer, og omvendt.
Gå dypere
Utvikle din bevissthet gjennom meditasjon. Det er ikke noe spesifikt mål eller resultat av en meditativ praksis. Du kommer ikke ut på den andre siden av en meditasjonssittende følelse som om du har lært noe, nødvendigvis, eller som om du har løst de store problemene du søker. Fokuser i stedet på å stille deg selv og øke bevisstheten din, og ta det med til verden.
 • For å begynne å meditere, lær å stille tankene dine og se dem flyte gjennom hodet uten å identifisere dem aktivt. Bare sitte, fokuser på pusten din og fikse blikket på tomrommet.
 • Forsøk å holde på meditasjonssinnet ditt så lenge som mulig gjennom dagen. Legg merke til de små tingene. Ro ned.
Gå dypere
Forlat unødvendig tro. Et populært Zen-ordtak sammenligner Zen med en båt. Du bruker når du trenger å krysse elven, men du tar den ikke med deg. Lær å la Zen ligge på kysten når den blir unødvendig. Religion, meditativ praksis og andre aspekter av din mystiske opplevelse skal tjene din forståelse av verden, ikke tynge den.
Gå dypere
Omgi deg med mystiske mennesker. Det er viktig å tilbringe tid med likesinnede troende som tar sin mystiske praksis på alvor. Lær ved å observere og ha kompliserte samtaler med mennesker fra kirken, organisasjonen eller andre religiøse grupper. Sprette ideer og tolkninger av hverandre. Lær så mye du kan.
 • I noen tradisjoner er det å finne en lærer, en mentor eller en guru en essensiell del av å praktisere ditt eget merke av mystikk og utvikle seg som en mystisk tenker. Hvis du er klar til å løfte deg selv til en seriøs praksis, kan du vurdere å finne en personlig lærer.
solperformance.com © 2020