Hvordan vokse i karakter som kristen

Hva ser folk etter i en venn? Hva betyr det å ha karakter? Er ærlighet virkelig viktig? Følgende artikkel gir forslag til hvordan du kan utvikle kristen karakter.
Fortell sannheten. Det er ingen større avslag i noe forhold enn uærlighet. Hvis du er redd for at det å være ærlig vil slå tilbake, må du ikke engang komme deg i situasjoner der ærlighet kan være smertefull. Hvis du gjør det til et poeng å ikke ha noen grunn til å lyve, kommer ærligheten naturlig.
Vær i tide. Hvis du sier at du vil være der klokken 04.00, være der. Hvis du kommer for tidlig - eller verre, for sent! - det kan gjøre situasjonen veldig ubehagelig. Det er alltid godt å skrive avtaler, møter og sammenkomster i en kalender eller planlegger.
Arbeid med selvdisiplin. Hvis det er noe du trenger å gjøre, må du ikke utsette deg. Gjør det, og gjør en god jobb med det. Hvis du fortsetter å sette av for å lese Bibelen din eller ringe tannlegen for å avtale en avtale, ikke vent lenger. Når du har selvdisiplin og vet at du kan gjøre ting, blir det naturlig. Jo mer du gjør noe (som å lese Bibelen din), jo lettere blir det, og du vil sannsynligvis glede deg over det!
Liste over verdiene dine. Å evaluere livet ditt (ærlig talt!) Er en god måte å se hvem du virkelig er. Hva er dine sterke poeng? Hva trenger du å jobbe med? Hvordan kan du gjøre dette bedre? Å stille gode spørsmål av deg selv kan få deg til å tenke.
Leve for et større formål. Finn noe du virkelig tror på. Bli involvert i et dyrehjem eller matbank. Be til Gud hver dag. Sett et eksempel for de rundt deg.
Utfordre deg selv. Ralph Waldo Emerson sa en gang: "Vi gjør oss alltid klare til å leve, men lever aldri." Du lever egentlig ikke hvis du ikke prøver nye ting, setter deg mål og utfordrer deg selv.
Vær pålitelig. Når du sier at du vil gjøre noe, gjør det. Vær der når noen trenger hjelp eller gjennomgår en tøff tid, og du kan forvente det samme fra andre mennesker.
Ikke hold fiender. Paul, som skrev mange av Bibelens bøker, sa: "Ikke la solen gå ned mens du fremdeles er sint." Hvis du gikk langt eller har feil, kan du be om unnskyldning. Ikke hold nag. Tilgi. Du trenger ikke å stole helt på den personen lenger, men tilgivelse er nødvendig, eller begge deler vil lide.
Stadig lære. Når en hund lærer et nytt triks, kobler den sammen traséer i hjernen slik at han er i stand til å lære hardere triks på mindre tid. På samme måte, jo mer du lærer, jo mer er du lære.
Gi nåde andre. Ikke bli sint på alle små ting. Valg argumentene dine med omhu. Tren medfølelse og barmhjertighet.
Hvordan kan man utvikle kristen karakter?
Rett og slett ved å være et godt menneske. Hvis du lever hver dag til fulle, aksepterer alle for den de er, tjener Gud og velger lykke, har du alt du trenger.
Selv om du ikke er kristen, er Bibelen en stor inspirasjonskilde når det gjelder å vokse karakteren din og bli et bedre menneske. Sjekk meldingens bibel, versjonen av New Century eller den nye internasjonale versjonen. Det er til og med bibler for barn og tenåringer (studentbibler).
Hold deg til de ovennevnte målene gi deg resultater. Ingen sa at det ville være enkelt, men du føler deg bedre om deg selv (og andre mennesker vil føle deg bedre!)
solperformance.com © 2020