Hvordan lage din egen flaks

Selv om du ikke tror det er mulig, har du alle muligheter til å skape din egen flaks. Å være klar til å gripe mulighetene når de presenterer seg, er opp til deg - det er ikke en paranormal forekomst. Alle kan ta kontroll over hvor han / hun er på vei i livet, uansett alder eller situasjon.
Vær selvsikker og proaktiv. Hvis du ikke går din vei, er det ingen andre som kan eller vil gjøre det for deg - hvorfor skal de gjøre det? Du kan og må innovere, lage og gjøre tingene dine på din måte. "Sjanse" er involvert i tilfeldig hell, men å forbedre lykken handler aldri om å stole på ren tilfeldig sjanse.
 • Venture: denne lykken krever positiv, proaktiv innsats og pleie ideene dine. Ingen venture, ingen gevinst! Ingen input, ingen prosessering, ingen output! Ingen "komme opp og gå" og ikke flytte ideer opp og ut for å lage eller øke begivenheter for å utvikle seg og skje, så ikke hell.
 • Unngå ubrukelig, formålsløs risiko. Du kan ikke kontrollere tilfeldige hendelser, men du kan iverksette tiltak for å forbedre situasjonen din. Tro at ting skjer på grunn av hvordan du nærmer deg livet.
Tro på et mål. Skriv det ned, og gjør dette til lykken din "blåkopi." Bruk den ordspråklige baksiden av et serviett eller papirskrap (selv med de vanlige kaffeflekkene) - hva som er tilgjengelig akkurat nå. Når du forbereder din blåkopi, bør du vurdere følgende:
 • Gi tittelen din blåkopi 'Make Luck for ______' (et av dine interesserområder). Hvis det er rotete, er det greit da det vil ta form i tide. Disse ideene kan virke som vanlige ting, eller ting som vil være tidkrevende og vanskelig, men som gjelder dine fremtidige "flaks" -behov på dette området.
 • Liste over ideer til det valgte målet ditt, og skriv ned hver eneste store ting du kan tenke på om det emnet. Ikke bruk for mye tid på planen din akkurat nå - du kan ta deg tid til å polere den senere.
 • Kopier blåkopien over til noe mer omfattende senere hvis du bruker skrapapir.
Sett frister på dine mål. Frister gjør daglig fremgang mer sannsynlig. Mål å gjøre fremskritt i små mål eller kortsiktige mål, det være seg timevis, daglig eller ukentlig. Lag din egen handlingsplan, og følg den. Polér planene dine mens du går, og prøv å holde deg åpen for nye muligheter.
 • Tenk på forutsetninger. Dette betyr den nødvendige rekkefølgen på målene dine, for eksempel å gjøre 101A før 102B, hvis det betyr noe. Dette kan kreve at du plasserer et antall mål i en logisk sekvens.
 • Skriv beskrivelser av kategoriene til dine mål. Kategorier kan fungere bedre enn å skrive tusenvis av kortsiktige mål som ikke ser ut til å være knyttet sammen. Vurder å legge til mindre trinn i hvert mål, slik at du kan se den lineære prosessen tydeligere.
Forvent at store heldige ideer vil dukke opp for deg, men ikke bekymre deg hvis du ikke er inspirert akkurat nå. Arbeid gjennom tvilen din, og muse og meditere om målrelaterte saker.
 • Vær klar for nye ideer. Så snart inspirasjonen treffer, finn en måte å skrive den ned på. Hvis du ikke registrerer det, vil du senere lure på "Hva var den gode ideen ...?" Hvis du ikke fokuserer på en rimelig dynamisk idé å utvikle og aktualisere, dreper det denne flaks (men hvis du har og tror på ideene dine, kan du gjøre positive endringer på mange nivåer).
Hev forventningene. Uansett hvor du er (eller hvor du helst vil være), kan du gå lenger enn bare eksisterende. Pump opp målene dine slik du kan.
 • Innse at heldige mennesker fokuserer på å få det til, og går utover å bare gjøre det.
 • Ikke vent uten god grunn - erkjenn at evig utsettelse til noe bedre bare følger med på å lage unnskyldninger.
Jobb smartere ikke hardere. Bruk forbindelser med andre mennesker for å oppnå dine mål. Gå utover å gjøre en innsats og gå over til å innovere og prøve nye måter å få ting til.
 • Partner opp. Både Bill Gates og Steve Jobs hadde en teknisk ekspert som oppstartspartner. Å samarbeide med noen som er i stand i områder der du ikke er, fritar deg for dine egne begrensninger og gir mer rom for styrkene dine til å skinne.
 • Antag aldri at du trenger å skape lykken alene - andre kan være god støtte når du søker lykken. (Bare sørg for å gjengjelde in natura - dette er ikke en enveis følelse av støtte.)
 • Vær klar når muligheten kommer. Dette er den virkelige hemmeligheten bak å få mest mulig ut av "flaks" - folk bruker mye tid på å forberede seg fremfor å bare sitte å håpe, og det kan ta mye tid i utgangspunktet.
Søk nye opplevelser. Når du vet hva som vil forbedre livet ditt eller livene til andre rundt deg, skaper du din egen retning og strever fremover. Med denne følelsen av retning på plass, kan du nå søke og finne det du leter etter, forfølge dine mål for blåkopi, være i stand til å fokusere på hva som er i planen din, veien eller veien.
 • Bygg opp opplevelsen. Få for eksempel opplevelsen eller kompetansen selv gjennom studier og observasjon. Eller få fart på tingene ved å finne en mentor som kan hjelpe deg på veien du har valgt - noen med virkelig erfaring.
 • Se hvordan andre fungerer uten å pålegge dem. Kreative mennesker trenger litt breddegrad og tid for å få ideer sammen og for å komme i gang. Vær en god lytter, stol på å bruke god humor, og la deg tid til avslapning sammen. Å krangle med mennesker som har en like sterk visjon eller et mål som du er uunngåelig, så sørg for rom for enighet, og vær aldri urimelig når du insisterer på din egen måte. Fleksibel, men pass på å presse på for verdige innovasjoner og forbedringer.
 • Vær et selvlagd "geni". For eksempel å spille flere musikkinstrumenter, må du innse at du må øve hver dag, i mange år, og aldri stoppe i tusenvis av timer. Det samme kan være tilfelle for akademiske talenter: vie deg fullstendig og erkjenn at sann forbedring tar tid.
 • Lær å tale offentlig; selv om du ikke står foran en mengde, kan det hjelpe deg å bli overbevisende og komme i form på alle områder som betyr noe.
Være positiv. Tro på deg selv. Ikke si: "Jeg har aldri hatt talent". Mennesker som tenker sånn som regel er ønsketegnende, men egentlig ikke prøvd nok ting, eller holdt på dem lenge nok.
 • Lykke og glede er valg. Velg glede. Lykken kan komme ved å velge å bli inspirert og investere og bruke tiden din med omhu. Ha det gøy ved å gjøre arbeidet ditt. Legg på mer ekte smil, og unngå falske eller limte glisene.
 • Lær å elske "hatefulle" ting: Elsk ditt arbeid - øve, studer, føre journal over virksomheten din / eller notater om læringen din.
Fortsette. Husk: noen populære sangere gjør det med en dårlig stemme, noen kjendiser gjør det uten å være de vakreste, mest talentfulle eller mest tilkoblede. Det er fordi de er vedvarende og tror på det de gjør, gjennom og gjennom. Til syvende og sist er nøkkelen til å gripe flaks å fullføre det du starter, eller å jobbe det til en ny måte å prøve igjen.
Hvorfor møter vi uheldig?
Det er bare et faktum av livet. Flaks er tilfeldig; vi har ingen kontroll over det. Forsøk å ikke fokusere for mye på uflaks, og sørg for å merke deg hver gang du har hell.
Hvordan kan jeg få bedre hell?
Vær selvsikker, forbedrer svakhetene dine, bruk styrkene dine og lykke til!
En dag vil jeg bli millionær. Hvordan gjør jeg det?
Jeg også. Les WikiHows artikler om det emnet: hvordan du kan bli millionær.
Les av og til over målene dine og bruk dem som en sjekkliste. Ranger fremgangen din for å hjelpe deg med å innse hvilken flaks du gjør.
Du kan ikke tvinge deg selv til å tenke kreativt. Hvis du ikke kan tenke på noe nytt på dette tidspunktet, bare legg papiret / notatblokken bort.
Har tro og tro på å tjene. Se videre:
 • Hvordan gjøre det bra på skolen
 • Hvordan få en rimelig høyskoleutdanning
 • Hvordan forbedre utdannelsen på skolen.
Hvordan gjøre det bra på skolen
Hvordan få en rimelig høyskoleutdanning
Underhold aldri ideen om å slutte, selv når du er gammel, grå og ufør. Det er alltid flaks å få.
solperformance.com © 2020