Hvordan overvinne depresjon i islam

Husk dette. Allah sier at han har gjort livet glatt og behagelig for oss, og likevel klager vi stadig over det, eller vi ignorerer ganske enkelt denne gaven og føler oss utelatt eller deprimerte.
Spre hendene mot himmelen og fortell Allah alt som plager deg eller er årsaken til depresjonen din.
Allah er alltid der for deg, men du må gjøre en innsats og trekke hans vennlige oppmerksomhet til at du ber ham og forteller ham at du trenger ham.
Be på riktig måte som er "namaaz". Ikke nøl med å gråte fordi 16:53 (Y. Ali) Og dere har ikke noe bra, men kommer fra Allah. og dessuten når du blir berørt av nød, til ham roper du med stønner.
Allah synes aldri lei seg eller kjede seg, selv om du gråter til ham tusen ganger, han ikke vil bli lei av deg. Kjør ut dette livet med sin støtte.
Etter at du er ferdig med å fortelle Allah om problemene dine, kan du fortsette med god samvittighet og lettere.
Gi aldri opp håpet fordi 12:87 (Y. Ali) "O mine sønner! Gå og spør om Joseph og hans bror, og gi aldri opp håpet om Allahs beroligende barmhjertighet: virkelig ingen fortviler over Allahs beroligende barmhjertighet, bortsett fra de som ikke har tro." -
Hold troen din sterk og utsiktene dine positive. Insh'allaah vil du finne trøst og frist i livet og Allah skal belønne deg for at du henvender deg til ham for dine problemer
solperformance.com © 2020