Slik praktiserer du spiritualitet og holder deg på banen

Åndelighet er en integrert del av livet vårt. Akkurat som medisinsk vitenskap er spirituell vitenskap også enorm og inneholder mange svar på våre uoppklarte spørsmål.
Finn en religiøs leder eller Guru. Å finne en åndelig guru vil gjøre åndelighetsveien litt mindre komplisert ettersom han kan guide deg gjennom reisen. Du kan spørre noen av dine religiøse venner / familie om de anbefaler noen, eller bare lese opp de åndelige organisasjonene som vil hjelpe deg å ta den rette beslutningen.
Bli med på et meditasjonssenter. I dag er vi omgitt av forskjellige meditasjonssentre, og du kan være med på ethvert valg du ønsker. Å lære meditasjon er det mest avgjørende trinnet for å gå åndelighetens vei. Ved hjelp av forskjellige meditasjonsteknikker kan du være i stand til å identifisere en form som fungerer best for deg og begynne å praktisere den. På den annen side, hvis du ikke vil bruke pengene dine, kan du alltid lære nye metoder på nettet.
Les. Lesing fører til kunnskap og til å utvikle en voldsom interesse for spiritualitet, vi trenger å utdanne oss litt før hånd. Dette vil ikke bare svare på noen av spørsmålene dine, men vil også motivere deg for din åndelige søken etter livet.
Øv meditasjon daglig. Meditasjon er som å rydde i hodet og prøve å nå en tilstand av intethet. Praksis gjør perfekt og spesielt når vi ønsker å roe sinnet. Selv om det er i 15 minutter, ta deg tid på dagen og sitte. Det kan hende du må tvinge deg selv i begynnelsen, ettersom apenes sinn har en vane å hoppe fra et sted til et annet. Sinnet ditt vandrer kanskje, men ta det sakte tilbake. Dette bør ikke demotivere deg til å meditere fordi det vil være vanskeligere å gjenoppta igjen når du har stoppet det.
Delta på åndelige diskurser. Akkurat som å lese bøker er viktig, holder lignende spirituelle diskurser vår interesse for dette emnet stimulert. Du har til og med forskjellige videoer om spirituelle diskurser på nettet.
Sikt på en sunn livsstil. Å gå på den åndelige banen krever ikke bare mental disiplin, men i stor grad fysisk disiplin også. Et sunt sinn fører til en sunn kropp og vice vers. Å trene, spise godt og unngå sentralstimulerende midler som rus og alkohol er den rette tilnærmingen til en sunn livsstil. Fysiske aktiviteter frigjør følelse av gode kjemikalier i hjernen vår, bygger selvtillit og fører til vår mentale velvære. Kroppen vår er tempelet til sjelen vår, så ta vare på den.
Prøv å være et bedre menneske. Det er med rette sagt at 'Handlinger snakker høyere enn ord'. Å filosofere noe og gi ekspertråd til folk er en ting, men å gjøre det du tror på er en helt annen. Vi har alle noen få personlighetsspørsmål å ta tak i. Prøv å jobbe med dem. Hvis sinne er en årsak til bekymring for deg og dine kjære, må du utføre tålmodighet. Hvis egoet ditt kommer bedre ut av deg, kan du prøve å empatisere med andre. Lær å gi; tilby din hjelp til de som trenger det - emosjonelle, fysiske eller økonomiske. Og husk at du ikke kan endre deg over natten. Det krever mye tålmodighet og utholdenhet å være den personen du streber etter å være.
Hold deg på stien. Sist, men ikke minst, må du være fast bestemt på å oppnå noe, og å miste fokus kan føre deg tilbake dit du startet. Vær utholdende i din forfølgelse.
Kan noen som onanerer utøve åndelighet?
Den eneste sammenhengen er selvfølgelig at begge aktivitetene er sunne. De kan hver tjene og styrke en persons velvære. Onani, så lenge det gjøres privat, er et sunt utløp for stress og seksuelle trang. Mennesker som sier noe annet er undertrykt og fremmer skam.
solperformance.com © 2020