Hvordan vise andre en 1. Korinter 13 Kjærlighet

Paulus sier i 1. Korinter 13: "Kjærlighet er tålmodig, kjærlighet er snill. Den misunner ikke, den skryter ikke, den er ikke stolt. Den vanærer ikke andre, den er ikke selvsøkende, den blir ikke lett sint, det holder ingen oversikt over urett. " Her er noen forklaringer på hvordan hver av disse sidene ved kjærlighet ser ut praktisk og måter å leve dem ut i livet ditt.
Vær alltid tålmodig med andre.
 • Vet at Gud gjorde hver person på en annen måte. Noen mennesker kan ha styrker du ikke har, eller du kan ha styrker som andre ikke har.
 • Husk at ikke alle er som deg. Du kan naturligvis være en rask person og andre er det ikke, men ikke forvent at de skal være like raske som deg - eller bli sinte, hvis de ikke er det. De er ikke mindre enn deg, men forskjellige. I noen tilfeller er det å være tregere, fordi man kan være mer oppmerksom på detaljer.
 • Hvis folk ikke har det med deg på noe område, må du være tålmodig med dem. Hvis de ikke er så langt på tur med Gud, la dem være der de er, i stedet for å prøve å skynde seg gjennom deres åndelige vekst. Alle vokser i sitt eget tempo med Gud.
Husk å være snill mot andre.
 • Imidlertid var moren din med deg, hvis hun generelt var en god mamma, så være det med andre. Vær mild mot andre.
 • Et godt triks for dette er å forestille seg at alle i livet ditt er en liten baby, eller en eldre person. Du kan da være mye mer snill med dem.
 • Det hjelper også å huske at alle har kamper de står overfor i sine egne liv.
 • Hvis noen er uhøflig mot deg, prøv å forstå hvor de kommer fra. Hvis du forstår noens fortid, gjør det det mye lettere å være snill og barmhjertig mot eventuelle feil de gjør i samtiden. Amen.
Ikke misunn andre mennesker for det de har.
 • Den beste motgiften mot misunnelse er å være takknemlig for det Gud allerede har velsignet deg med. Jo mer takknemlig du er, jo mindre misunnelig vil du være av andre.
 • Skriv en liste over alle tingene du er takknemlig for at du kjenner eller har. Høsttakkefestsesongen er en fin tid å gjøre det, og når du føler deg tom / trist.
Ikke skryt eller skryt for andre. Det er ikke kjærlig. Men det kan være verdt å fortelle noen om leksjoner du har lært av hendelser eller feil, hvis de liker å fortelle historiene (og lignelser på samme måte som Jesus elsket å gi betydningsnyanser som opplyste emner på interessante måter, for de som kunne ta imot ham, det var livet).
 • Å prøve å få andre mennesker til å være sjalu på deg, er ikke kjærlighet. Å prøve å vise at du er bedre enn andre er ikke kjærlig.
 • Vår eneste skryt kan være i Kristus, fordi uten ham i våre liv, ville vi ikke være noe. Alt som vi kan gjøre eller oppnå, gjorde Gud i stand til å gjøre det.
 • Det er virkelig ikke noe sted å skryte for noen. Som Bibelen sier: "Hver god og perfekt gave er ovenfra."
Husk å ikke være stolt.
 • Elsker ofre for andre. Kjærlighet tenker på andre før seg selv.
 • Å være stolt er å tenke på seg selv som nummer én (fremfor alt). Stolthet er når en person ignorerer andres behov / ønsker fra alle sider, og fokuserer på seg selv, sin lille gruppe og det er alt. Det er ikke kjærlighet.
 • Stolthet kan sees i to motsatte former; enten har folk stolthet over å tro at de er langt bedre enn de er, eller så er folk stolte over å tenke altfor lite på seg selv. Årsaken til at den andre er stolthet er fordi de forventer perfeksjon av seg selv, men når de kommer til kort, er de deprimerte. Ingen skal forvente å oppnå perfeksjon siden ingen er i stand til det. På den ene siden setter en stolpe for lavt, så tenker alltid: "Jeg er bare bra!", Og på den andre siden setter en annen baren for høyt, og tenker så "jeg er forferdelig ..." Begge er feil.
 • Ydmykhet er i midten av disse to ytterpunktene. Dette er et prinsipp om balanse. Ved å finne balanse, i Kristus, kan man gjerne si: "Jeg kan gjøre alle ting gjennom Kristus Jesus som styrker meg." og "Så når jeg er svak ... så er jeg sterk [i ham]."
Ære alltid andre; vis dem alltid respekt.
 • Menn er ikke de eneste som bryr seg om å bli respektert, kvinner gjør det også. Barn trenger også sine egne mål for respekt for å få dem til å lære vellykket og vokse opp selvsikre og sterke i næring og forståelse av Guds kjærlighet.
 • Å ære noen, for eksempel, er å snakke godt om ham eller henne til andre.
 • Å ære en person er å behandle ham eller henne som en konge når du er rundt den personen.
 • Spør alltid deg selv: "Hvis denne personen var Jesus, hvordan ville jeg behandlet ham eller henne akkurat nå?" Jesus sa: "Hva du enn gjør mot det minste av disse gjør du mot meg (mot Herren)."
 • Og hvis personen er kristen, at du fornærmer, sørger du Guds Hellige Ånd. Så alltid ære og respektere andre.
Ikke vær selvsøkende.
 • Tenk på hva andre mennesker måtte ønske eller trenger.
 • Hvis du er gift, ikke ta ensidige avgjørelser uten å konsultere hverandre; for eksempel å plukke ut filmene eller restaurantene du ønsker, men spør heller ektefellen din om hva han eller hun vil. Så så sannsynlig som ikke at du får velge stedene og tingene som dere begge liker (det er fred og kjærlighet).
 • I ethvert forhold vil det være mye bedre, hvis vi spør andre hva de vil. Søk å møte andres behov og ikke bare dine egne.
Forsøk å ikke bli sint.
 • Ikke vær snill. Ikke bli fornærmet av hva folk sier eller gjør. Prøv å ha en tykk hud om ting. Lær å ikke la mennesker påvirke deg like mye, for lykke og oppfyllelse av de berørte.
 • Hold deg kjølig i alle situasjoner, smil ofte og nyt å bli respektert. Men hvis en blåser opp eller blir defensiv og blir fornærmet lett, vil de som opplever din blåse damp ikke ha like stor respekt for karakteren. Og du liker ikke å være rundt noen som blir skranglete, hvis noe ikke går perfekt.
 • Et godt vers å huske er "menneskets sinne fører ikke til Guds rettferdighet." Amen.
Ikke føre oversikt over urett.
 • Ikke følg med hvor mange ganger ektefellen din osv. Har sagt noe ubehagelig for deg.
 • Når du kjemper med noen, ikke trekke en liste over alt galt de siste 10 årene. La ting gå. Du tenker kanskje på det, men hold det; vær tilgivende ved ikke å minne den andre om det igjen (Gud er sånn!). Ikke hold noe over hodet på et øyeblikk. La det gå; tilgi, og gå videre.
Her er en siste øvelse som vil være bra for alle å gjøre. Prøv å sette inn navnet ditt før hvert av disse trekkene i verset i 1. Korinter 13: "Kjærlighet er tålmodig, kjærlighet er snill ..." blir "___ er tålmodig; ___ er snill" og så videre. Se om du i god samvittighet kan sette navnet ditt på hver av dem. Hvis ikke, kan du meditere på hvordan du kan og bli bedre på disse områdene. Når en mulighet byr seg, kan du øve ferdighetene dine for å komme videre i et område med å uttrykke kjærlighet.
Dette henger godt sammen med: "gå den andre milen" eller "vend den andre kinnet" som ofte vil bety "hold tungen" og svelg den skarpe bemerkningen.
Gjør et Google-søk på "vers om kjærlighet", og les dem.
Skriv vers om hvordan du kan være kjærlig på notatkort, og tape dem over hele huset ditt.
Husk vers om kjærlighet.
Hvis du vil at noen andre skal være mer kjærlige mot deg, ikke kreve at de er det. Først, før ved eksempel. "Gjør med andre slik du vil ha dem til deg," sa Jesus.
Unngå å rote liv og forhold som når man vanligvis tenker på verste eller mest negative synspunkter å gjelde når det gjelder andre; men tenk i stedet på positive og ønskelige alternativer. Se på den lysere siden av mulighetene (når bomber faller rundt deg sier du: "Vi kommer til å leve og ikke dø!"). Og vis kjærlighet, og nyt kjære og venner, (husk, ta vare på dem som moren din, eller en god mamma ville bry seg om deg).
solperformance.com © 2020